Over mij

Technologie is iets dat mij altijd heeft aangetrokken, net als mensen helpen. Wat is er mooier dan deze twee combineren. Met mijn kennis van websites en jouw kennis van jouw vakgebied, maken we samen een website die precies past bij wat je nodig hebt.

Het handelen volgens ‘uurtje-factuurtje’ zit erg in mijn allergie. Dit was voor mij de reden om te zoeken naar een manier van webbouw waarbij jij als eigenaar zelf de inhoud kan aanpassen. Zodra jij aangeeft akkoord te zijn met hoe de website eruit ziet, dan zorg ik ervoor dat alle teksten en het beeldmateriaal aanpasbaar is voor jou. Scheelt mij tijd en jou geld, win-win!

Ik houd mij bezig met de technische aspecten van de website, dus voornamelijk de bouw en het onderhoud. Teksten schrijven of foto’s maken o.i.d. is iets wat ik zelf niet verzorg. Uiteraard zijn er mensen in mijn netwerk waarmee ik je in contact kan brengen om dit te laten doen.

Het belangrijkste vind ik dat we het samen doen. Zonder jouw input kan ik niet werken en wordt het nooit zoals jij dat nodig hebt.

Contact